Inzichten september 2019

 1. Heb je naasten lief. Accepteer mensen zoals ze zijn. Je hoeft niet met iedereen goed te kunnen opschieten; dat is prima.
 2. Vergeving is iets dat haar autonome pad bewandeld, echter, dat neemt niet weg dat het een mooie kunst is om te practiseren. Het maakt het leven lichter.
 3. Accepteer wat is. Emoties moeten gevoeld worden. Omarm alles dat is met beide armen. Geef jezelf over aan de ervaring. Vertrouw op de ervaring.
 4. Openheid naar de ervaring is het allerbelangrijkste. Door 110% open te staan en te vertrouwen op de ervaring zal de realiteit door je heen stromen. Als je jezelf deze ruimte geeft dan komt het op je af. Open jezelf ook naar mensen. Dan wordt er informatie uitgewisseld.
 5. Zoek en je zult vinden.
 6. Geef iemand liefde en waardering voor wie de persoon is. Daar begint het mee. Daarop worden de mooiste avonturen gebouwd. Dat is een voedingsbodem waarop een relatie kan floreren. Als je verwachtingen op iemand projecteert zie je de realiteit niet en maak je de ander onzeker/ongelukkig.
 7. Houd je moraal en je intenties schoon; over de rest heb ik geen controle; dat laat ik over aan het universum. Ik vertrouw daarop.
 8. Geef mensen alle ruimte. Dit confronteert, dit expandeert en dit opent. Als je iemand volledige vrijheid geeft geef je hem/haar kracht om waarheid in zichzelf te vinden.
 9. Kijk naar de ogen en vertrouw erop dat wat je ziet in hun blik voor een groot deel de connectie bepaalt.
 10. Wees niet te specifiek in je focus en vragen; je weerhoud ‘the universal intelligence’ zich in je leven te ontvouwen. Je focus houd je afgesneden. Open naar al dat is en ontvang het met open armen. Laat dit zien in je taalgebruik en in je lichaamstaal.
 11. The action is primary, and the result is secondary. Geef het universum een impuls, en zie hoe het reageert. De reactie ligt buiten mijn hand, de intentie en de handeling niet.
 12. Uit je liefde; dit is als een bloem die haar geur afgeeft aan de wind, als een regenwolk die eindelijk mag regenen.
2019-09-10T20:23:02+01:00