Beperk je straling – de snelle tips

Hierbij een document (klik hier) om je blootstelling aan straling te beperken. Dit document geeft je snelle tips om een groot deel van de blootstelling aan straling weg te halen. Mijn visie op stralingsvermindering in de Westerse maatschappij is dat het onmogelijk is alle straling weg te halen, maar desondanks kan je met deze tips 70-90% van de straling snel en simpel verminderen. Ik voelde me een stuk beter nadat ik de volgende maatregelen invoerde voor mijzelf (en velen zijn gebaseerd op het document). Sommige mensen zijn er gevoeliger voor dan anderen, check het voor jezelf!

  1. Zet je wifi-routers uit s’nachts, evenals je telefoon (of laat hem niet bij je in de buurt slapen).
  2. Zet je mobiele data en bluetooth alleen aan als je haar nodig hebt. Ik heb youtube premium voor meerdere redenen, dus ik kijk filmpjes in de trein zonder data verbruik.
  3. Ook heb ik zo’n stralingsabsorberende sticker op mijn telefoon, zie https://www.life-maxx.nl/. Voor €7,50 heb je er al één. Er zijn meerdere merken.
  4. Telefoneer altijd met je oortelefoon in. Dit staat ook letterlijk in de Iphone gebruiksaanwijzingen.
  5. Op je laptop of desktop: zet je bluetooth en wifi-ontvanger uit (zie document hoe je dat doet). Gebruik dus kabel internet.
  6. Op je laptop: gebruik een extern toetsenbord, zo houdt je dus afstand tussen je pc.
  7. Gebruik de magnetron alleen als het echt nodig is.

 

2-7-2020

 

2020-07-02T07:06:23+01:00